Bezorgen & terugsturen

Als je iets van ons bestelt, voelen we ons hartstikke trots. We gaan meteen aan de slag om het mooi in te pakken en tegen de postbode te zeggen dat hij iets belangrijks voor ons moet versturen.

Binnen Nederland

Als we jouw pakketje naar een adres in Nederland versturen, kost dat €4,95. Als je in één keer voor meer dan € 75,00 bestelt, dan betalen wij de kosten voor het versturen graag zelf. 

Stel je voor dat je daarna toch weer iets terug wilt sturen, dan willen we graag dat je de verzendkosten alsnog betaalt.

Zodra je iets bij ons bestelt, doen we erg ons best om ervoor te zorgen dat het binnen 2 of 3 werkdagen bij jou is. Onze postbode is Post NL. Zodra de postbode onderweg is, krijg je van ons een berichtje. Post NL stuurt je dan een nummer toe – ze noemen dat een track & trace-code, betekent gewoon zoek & vind – zodat je altijd weet waar jouw pakketje is.

Buiten Nederland

Voor pakketjes die helemaal naar het buitenland gaan, zijn de kosten voor het versturen anders. Je ziet vanzelf hoeveel dat is als je de goede adresgegevens hebt ingevoerd.

Terug sturen

We hopen natuurlijk dat je heel blij bent met jouw unieke spulletjes, maar het kan zijn dat het voor jou toch niet is wat je had gehoopt. Stuur ons dan even een berichtje (info@wildfish.nl).

Dan kun je het terugsturen in dezelfde verpakking als waarin het aankwam. Doe je er wel een kopie van de bon bij?! Voor ons is het belangrijk dat de kleding die je terug stuurt niet door jou gedragen is, niet kapot en niet vies. 

Wil je in plaats van de kleding die je terug stuurt liever iets anders? Bestel dan gewoon opnieuw. Wij storten het geld voor het teruggestuurde stuk dan weer op jouw rekening.

Terugsturen kan naar:

WildFish / Fish of No Nation B.V.
Postbus 147
2040 AC Zandvoort

Maak je er nog een mooie dag van?

PS: Als er een volwassene is die precies wil weten welke spelregels er bij ons gelden, dan kan hij of zij onze algemene voorwaarden lezen. Degene die jouw bestelling betaalt, moet ook altijd even laten weten dat hij het eens is met die voorwaarden.