Niet gestileerd, niet perfect, niet uniform maar authentiek en uniek.

Het behouden van eigenheid, ondanks invloeden van buitenaf staan centraal bij het kinderkleding merk WildFish. WildFish zoekt de schoonheid van imperfectie op.

De WildFish collectie wordt slechts en alleen gemaakt van bestaande restant stoffen en garens,  gevonden tijdens een ontdekkingsreis in een hoekje van een fabriek in bijv. Indonesie als “onbruikbaar“ achtergelaten, of als niet meer ”hip” verstopt op een van de vele stoffenmarkten omdat de kleur, print of kwaliteit niet meer in de trend past.

WildFish geeft deze stoffen en garens een tweede leven, de stof en de authenticiteit opnieuw ontdekken symboliseert deze limited collectie van Wildfish. Bestaande stoffen en garens ondergaan ieder hun eigen unieke recycle proces om zo van oud weer nieuw te maken, kleuren ontstaan hierbij spontaan en worden niet specifiek vooraf bepaalt. Hierdoor krijgt ieder product een uniek uiterlijk.

De kleding is voor alle kinderen, zonder onderscheid in sekse omdat identiteit losstaat van wat er door de buitenwereld wordt opgelegd. Of het nu overals, kaplaarzen of uniformjasjes zijn, een kind kiest zijn eigen identiteit. 

Het eigen karakter met kleine imperfecties maakt de identiteit van WildFish.

Doei,

WildFish!